6.1.2016. 11:28
0
Janet Jackson boluje od raka?
Pjevačica navodno boluje od tumora na glasnicama. Informacije su se pojavile nakon što je Janet Jackson objavila da prekida svjetsku turneju.
Pjevačica je nedavno otkrila da mora ići na operaciju, ali nije željela otkriti zašto. Prijatelji ne žele ništa potvrditi, tako da se za sada sve samo nagađa, piše Dnevnik hr.

'Srce mi se slama što vas moram obavijestiti da moram otkazati turneju. Molite se za mene i moju obitelj'. – objavila je Janet prošli mjesec na društvenim mrežama te dodala da ne želi otkrivati detalje o zdravstvenom stanju.

Gotovo svi američki mediji prenijeli su da pjevačica boluje od raka glasnica. 

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.