15.1.2016. 17:17
0
"Papa Franjo mi je rekao da će sa zadovoljstvom moliti za ozdravljenje Michaela Schumachera"
Predsjednik FIA-e, Jean Todt, otkrio je da mu je papa Franjo obećao da će da se moli za legendarnog nejmačkog vozača Formule 1, Michaela Schumachera, koji se i dalje oporavlja nakon teškog pada na skijanju krajem 2013. godine.

Piše: Haris Ahbabović

Nijemac se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vrijeme u indukovanoj komi u bolnici u Grenobleu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švicarskoj.

Iako je prošlo dvije godine od teške, nesreće porodica slavnog vozača krije detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

"Michael mi je blizu srca. Svi znamo da on pripada porodici. Zatražio sam kada sam bio na audijenciji kod pape Franje da se moli za ozdravljenje Schumachera. Papa Franjo mi je rekao da će se sa zadovoljstvom moliti za ozdravljenje legendarnog vozača. Sve je sada u Božijim rukama", rekao je Todt.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.