19.1.2016. 21:36
0
Kristijan Golubović uhapšen
Kristijan Golubović uhapšen je u jednom od stanova u Kraljevu, saznaje "Blic".
Za sada nije poznato zbog čega je Golubović tačno uhapšen.
Podsjetimo, Goluboviću je izrečena pravosnažna kazna od osam godina zatvora još u novembru 2014. zbog trgovine heroinom, nakon što je uhapšen prilikom primopredaje u Hramu Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010, prenosi Avaz.

Međutim, od novembra 2014. nije otišao u zatvor, dva puta zbog rođenja djeteta. Posljednji put je predsjednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović preinačio odluku Prvog suda i odložio mu odlazak u zatvor za tri mjeseca, do 5. januara ove godine, uzevši Golubovićevo angažovanje u “Farmi” kao razlog.

Kristijan je ponovo zatražio odlaganje pozivajući se na zdravstveno stanje i medicinski zahvat na srednjem uhu koji ga nije spriječio da učestvuje u televizijskim emisijama, kao što je to bilo i prije dvije večeri u „Parovima“, gdje je izvrijeđao jednu od učesnica.

Osim toga, Golubović je jučer na svom Facebook profilu prijetio učesnici Farme Tamari Đurić, piše Avaz.

- Tvrdim da je Tamara Đurić zvana Ganga zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smiju ni da je taknu, a kamoli urade ono što zaslužuje zbog svog prljavog jezika - napisao je on.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.