21.1.2016. 18:24
0
Ronaldinho: Prvo karneval u Rio de Janeiru, a potom fudbal
Premda je naglasio kako nema namjeru završiti karijeru, brazilski nogometni majstor Ronaldinho (35) je poručio kako je vrijeme za 'karneval u Rio de Janeiru, a tek potom za nogomet'.

"Nemam namjeru završiti karijeru. Imam podršku navijača diljem svijeta i želim dalje igrati. Međutim, nogometu ću se posvetiti nakon 9. veljače. Sada dolazi vrijeme karnevala u Rio de Janeiru," kazao je Ronaldinho koji nikada nije skrivao kako voli 'noćni život'.

Engleski mediji su posljednjih dana pisali kako bi bivši najbolji nogometaš svijeta mogao nastaviti karijeru u nekom od premierligaša, no izgledniji je njegov odlazak u SAD ili Aziju.

"Azija ili Sjedinjene Američke Države su izgledne opcije, premda je Ronaldino dobio još nekoliko izglednih ponuda," kazao je njegov brat Roberto.

Ronaldinho je tijekom karijere dva puta bio proglašen za najboljeg nogometaša svijeta (2004, 2005), a u dresu brazilske reprezentacije je osvojio naslov svjetskog prvaka 2002. godine. Ukupno je osvojio 13 klupskih trofeja pri čemu i Ligu prvaka s Barcelonom. Igrao je i za Milan, PSG, Gremio, Flamengo, Atletico Mineiro, Fluminense i Queretaro.

(Fena)

Ronaldinho
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.