29.1.2016. 15:52
0
Milan Popović optužuje Severinu da mu ne dozvoljava viđanje sina
Milan Popović tvrdi da mu Severina brani viđanje sina Aleksandra.

Navodno je pjevačica prošlog vikenda naprasno promijenila planove i bivšem zaručniku poručila da po sina dođe u Zagreb, a ne u Beograd kako su se dogovorili. Popović je s malim Aleksandrom trebao biti u petak, subotu i nedjelju, ali Severina mu je u zadnji tren poslala poruku da sina ne može preuzeti u Beogradu.

„Severina namjerno opstruira viđanje djeteta. Često odbija mijenjati termine kad je Milan zauzet, a poslije toga Centru za socijalnu skrb ne prijavi da dijete nije vidjelo oca. Tako pokušava spriječiti da dijete postane previše privrženo ocu i da ne odbija povratak majci, što se u zadnje vrijeme događa", ispričao je izvor za srpski Kurir.

Navodno je Popović doznao iz tog lista da je Severina ipak sa suprugom i sinom u Beogradu, a kako bi to provjerio nazvao je redakciju.

„Molim vas, recite mi je li Severina zaista bila u Beogradu jer je dogovor bio da Aleksandra preuzmem u petak, ali je naprasno promijenila plan i tražila da po sina dođem u Zagreb. Znala je da je to nemoguće", rekao je.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.