1.2.2016. 17:43
0
Saša Matić na orginalan način odgovorio tviterašu koji mu je napisao uvredljivu poruku vezanu za sat
Folk pjevač Saša Matić je još jednom pokazao da je zanimljiv čovjek, te je na duhovit i orginalan način odgovorio tviterašu koji se ružno našalio s njim, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

"Ako Saša Matić može da nosi sat u spotu, onda ja mogu da nosim brus po gajbi", napisao je jedan tviteraš uvredljivu poruku za pjevača koji je inače slijep.

Međutim, pjevač se odmah snašao i odgovorio mu na orginalan način.

"Ja nosim sat u spotu i van spota. Kad smo već kod sata, sad je 12 i 13 minuta", poručio je Matić tviterašu, a vrijeme je zaista bilo tačno, pošto Matić nosi specijalni sat koji je namijenjen za slijepe osobe.

Sasa Matic
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.