3.2.2016. 11:10
0
Glumac završio u komi nakon što je scena vješanja u predstavi krenula po zlu
Italijanski glumac Raphael Schumacher je u komi nakon što je scena vješanja u pozorišnoj predstavi krenula po zlu, što je rezultovalo davljenjem.

Schumacher je prebačen u bolnicu ovog vikenda, nakon što je jedan gledalac predstave u Pizi primijetio da nešto nije u redu i potrčao da mu pomogne. 

27-godišnjak je glumio u predstavi pod nazivom "Fatamorgana". Policija je pokrenula istragu o ovom događaju. 

Mediji pišu da nisu sprovedene neophodne bezbjednosne procedure prije izvođenja predstave. 

Jedan od ostalih glumaca rekao je kasnije da je omča trebalo da bude lažna i da je Schumacher, ukoliko padne, trebalo da bude zaustavljen posebnom trakom. 

"Ne mogu da objasnim kako je došlo do incidenta", rekao je glumac. 

Gledalac, koji je nedavno diplomirao medicinu, prvi je pritrčao Schumacheru, koji je preko lica imao vreću, nakon što je vidio da se on trese.  Nakon što je omča olabavljena, gledaoci su pomogli da se glumac spusti na zemlju. 

Policija je zatvorila pozorište i obavila razgovore sa glumcima, članovima pozorišta i gledaocima. 

(SRNA)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.