4.2.2016. 14:10
0
Razvode se David i Victoria Beckham
David i Victoria Beckham, jedan od najpoznatijih parova na svijetu, se razvode nakon 16 godina braka.

Piše: Haris Ahbabović

"Pošto su godinama radili na poboljšanju svog odnosa, na kraju nisu uspjeli da nađu izlaz iz ove situacije. Ipak, papire za razvod još nisu potpisali, jer su trenutno zaokupljeni karijerama, ali sa druge strane, cilj im je da ovo prođe što diskretnije", rekao je izvor blizak paru.

Victoria je već uklonila tetovažu koju je posvetila vjenčanju sa Davidom. S obzirom na to da nisu potpisali predbračni ugovor, ovaj razvod bi bio najskuplji u historiji i koštao bi nevjerovatnih milijardu dolara.

Inače, David i Victoria su 2004. godine već prošli jednu bračnu krizu, kada su proslavljenog fudbalera mediji doveli u vezu sa drugom ženom, što je on odlučno negirao. Njih dvoje imaju četvoro djece, tri sina i kćerku.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.