16.2.2016. 19:58
0
Milošević: Cijeli region prepoznaje iste stereotipe, za ženidbu će svi znati
Crnogorski glumac Andrija Milošević u posljednje vrijeme stiže svuda, a publika ga najviše gleda u popularnom sitkomu "Andrija i Anđelka", koji je za kratko vrijeme vezao publiku za male ekrane.
Pored ranijih uloga koje su ga proslavile, kao one u serijama "Naša mala klinika", "Mješoviti brak", "Jesen stiže, dunjo moja" ali i u nekoliko filmova i predstava, izgleda da je Andrija Milošević sada stvarno našao pravi recept kako da zainteresuje regionalnu publiku i to u velikom broju. O popularnosti sitkoma "Andrija i Anđelka’, pored svih ostalih pokazatelja, najbolje govori broj njegovih pratilaca na Facebooku koji se gotovo duplirao u prethodnih pola godine, ali i broj "lajkova" svake fotografije sa snimanja serije, koji se broji desetinama hiljada.

Čovjek je čovjek gdje god da živi

Popularni sitkom je doživio u kratkom roku veliki uspjeh i neke replike se već usvajaju kao "kultne", a s obzirom na to da je u pitanju adaptacija originalno francuskog djela, Andrija kaže da nije bio problem uklopiti mentalitet balkanskog čovjeka u ulogu.

"Ja sam ga lako uklopio, nije me mnogo interesovalo može li ili ne. Čovjek je čovjek gdje god da živi. Bavimo se životom uopšte, a život nam nudi obilje scenarija za sjajne i zanimljive situacije", kaže glumac i dodaje da je znao da će ova televizijska forma brzo naći put do gledalaca, jer je brza, duhovita i prije svega nepretenciozna.

O svojoj partnerki, koja prije ove serije nije imala toliko zapažene uloge, ima samo riječi hvale.

"Anđelka je fenomenalna drugarica i partnerka, talentovana glumica i šta ćeš više", kaže Andrija.

Predviđam "Dojč kafeu" uspjeh

Poznato je da se u seriji u epizodnim ulogama pojavljuju ličnosti iz javnog života, a priliku da se kao glumac okuša imao je i pjevač Sergej Ćetković, koji je prije ovog sitkoma imao i epizodnu ulogu u našem "Dojč kafeu".

"Serđo je sjajan čovjek prije svega, tako da nam je unio mir i lakoću na setu. Bilo mi je zadovoljstvo što sam snimao sa njim" istakao je Milošević.

Kad smo već kod epizodnih uloga, treba istaći da se Milošević pojavio u epizodnoj ulozi gorepomenutog sitkoma "Dojč kafe" čije su prve dvije epizode tokom vikenda za nama imale televizijsku premijeru.

"Prije svega moram iskazati veliko poštovanje za ekipu koja je producirala seriju i borila se do posljednjeg kadra za junačku pobjedu. Ludo sam se zabavljao sa njima i predviđam im uspjeh i veliku radost za publiku", bio je iskren glumac.

Za ženidbu će svi znati

A pored svih obaveza, glumac je stigao prethodnih dana i do Italije, gdje je dobio kratku ulogu u seriji "Trillogia anni 70" Treba istaći da su ga regionalni mediji proglasili jednim od najpoželjnijih neže nja i već nekoliko puta "ozvaničili brak", a on pored svih obaveza ističe da nema vre mena da odgovara na takve konstatacije i kratko ostavlja to pitanje otvorenim na kraju razgovora:

"Kad bude bilo, znaćete!"
(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.