24.2.2016. 22:04
0
Hrvatskom pjevaču zbog pedofilije prijeti 12 godina zatvora
U Hrvatskoj podignuta je optužnica protiv međimurskog pjevača zbog pedofilije.
Poslije višemjesečnog prikupljanja dokaza, DORH je podigao optužnicu portiv Josipa Katalenića. On je zbog pedofilije uhapšen već dva puta i proveo je određeno vrijeme u istražnom zatvoru, ali zbog plaćene kaucije ostatak kazne je proveo na slobodi. 

Poslije podizanja optužnice za 10 kaznenih djela iskorištavanja djece za pornografiju, Josipa čeka sudska borba, a u slučaju da se ispostavi da je kriv čeka ga visoka zatvorska kazna, prenosi hrvatski "Dnevnik". 

Advokat Nenad Škare nije želio da komentariše ovaj slučaj, ali je kazao da za ovakve slučaje predviđena je kazna do 12 godina zatvora. 

Zbog zaštite djece i njihovih prava slučaj će se voditi u tajnosti, a statistika ne ide u korist pjevača.
(Prva TV/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.