26.3.2016. 21:06
0
Evo koliko će koštati svadba Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera
Iako se već pisalo kako se sportski par već vjenčao, teniserka Ana Ivanović i nogometaš Bastian Schweinsteiger tek planiraju veliko vjenčanje.

Proslava se sprema za početak juna, a održat će se u elitnom beogradskom hotelu. Alo piše kako će par za svadbu izdvojiti 100 hiljada eura, a pozvano je tristotinjak gostiju koje će zabavljati Anin omiljeni Tropiko bend.

“Ana i Schweini trebali su se vjenčati u decembru, ali nisu uspjeli sve isplanirati zbog obaveza. Planirano je da svadba bude i u Srbiji i u Njemačkoj, ali prvo proslava bit će u Beogradu. Nema štednje i žele da sve bude kao u bajci”, otkriva izvor za srpske medije.

U Beograd će doputovati i Bastijanovi roditelji i najbliži prijatelji koji će biti smješteni u hotelu, a Anina kuma bit će voditeljica Marija Kilibarda.

Zbog vjerske razlike, mladencima najveći problem predstavlja crkveno vjenčanje, ali kako kažu izvori, ne smeta im ni da sklope samo civilni brak, prenosi Avaz.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.