29.3.2016. 8:20
0
Kako je Lady Gaga proslavila svoj trideseti rođendan?
Svi koji je poznaju, i prijatelji i kolege svjesni su da je Gaga odličan organizator ovakvih događaja i uvijek se unaprijed raduju kada ih pozove na svoje žurke i prijeme. Pored toga što je poznata po dobroj organizaciji ona je i odličan “showwoman” tako da od Lady Gage uvijek možemo očekivati neočekivano, prenose svjetski mediji.

Vodeći se ovom parolom nije propustila priliku ni da organizuje fantastičnu rođendansku žurku povodom tridesetog rođendana. Kako bi sreću i radost povodom svog rođendana podijelila sa dragim ljudima, ona je mnoge prijatelje i kolege pozvala da uveličaju slavlje kako bi danas, na dan svog rođendana mogla da užiba sa porodicom.

Rođendansko slavlje je organizovano u “No Name Club”-u Holiwoodu, a tema večeri bile su dvadesete godine prošlog vijeka. Gaga je na žurku došla u raskošnoj šljaštećoj haljini sa svojim vjerenikom Taylorom Kinneyemi sve vrijeme ljubazno dočekivala goste.

Spisak zvanica bio je podugačak, zabava je potrajala do dva sata poslije ponoći, a  kao što se i očekivalo Gaga je odmah oduševila svoje zvanice time što je izašla na scenu i otpjevala nekoliko pjesama.


(Adisa Kušundžija)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.