29.3.2016. 21:32
0
Legendarni glumac John Travolta u centru gej skandala
Maser po imenu Edward, koji radi u jednom salonu u Holywoodu, rekao je da je poznati glumac Travoltu zatražio "srećnu završnicu" poslije masaže.

Maser po imenu Edvard, koji radi u jednom salonu u Holivudu, rekao je da je Travolta tražio "srećnu završnicu" poslije masaže, a potom izjavio: "Zadovoljavao sam ga, nije se bunio".

Edward tvrdi da će ova gej afera uzdrmati Travoltin brak koji ima sa modelom Kelly Preston, prenose strane agencije.

Naime, maser vodi agenciju koja pruža seksualne usluge "Masaža muškarac na muškarca", koju je opisao kao nelicencirano preduzeće koje okuplja masere koji su specijalizovani u pružanju gej seksualnih usluga.

Maser je odlučio da progovori o "susretu" koji je imao sa holivudskim glumcem. "Pošto se Travolta nije bunio, nastavio sam da ga zadovoljavam rukom, a zatim i oralno. Imao sam seks sa njim i bio je vrlo komotan u toku odnosa", rekao je. 

Travoltu već godinama mediji stavljaju u centar gej skandala. Glumac nikad nije želio da komentariše ovakve priče.

 

(Anesa Agović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.