9.4.2016. 11:29
0
Ibrahimović: Mogao bih snimati film Ibracadabra u 10 dijelova, nešto kao Rambo
Švedski reprezentativac i fudbaler francuskog Paris Saint Germaina (PSG) Zlatan Ibrahimović izjavio je kako bi mogao snimati film pod nazivom "Ibracadabra" u deset dijelova, po uzoru na kultno hollywoodsko ostvarnje "Rambo", prenosi Anadolu Agency (AA).

Ibrahimović, koji vuče korijene iz Bosne i Hercegovine, osim što je vrlo uspješan fudbalera, osoba je koja svojim izjavama i postupcima izaziva pažnju svjetske javnosti, a nesumnjivo je da će to uraditi i ovoga puta. 

Naime, Ibraimović je izjavio kako bi svoju životnu priču volio prenijeti na filmsko platno, no on smatra kako za njegovu priču ne bi bio dovoljan jedan dugometražni film. 

"Mnogi ljudi prave filmove o meni, o mom životu i na osnovu toga zarađuju novac. Obzirom da sam je predmet toga filma, mislim da bih trebao imati kontrolu", izjavio je Ibrahimović, za švedske novine „Dagner Industri“, u svom stilu naglasivši: 

"U toku su neki razgovori. Možemo napraviti mnogo filmova o meni. To može biti u formatu serijala Rambo, od jedan do pet. Mogli bi napraviti film Ibracadabra od jedan do 10". 

(Anadolu Agency)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.