9.4.2016. 20:39
0
Prvi selfie s Bradleyjem: Irinin dekolte završio u prvom planu
Irina Shayk i Bradley Cooper prvi su put potvrdili svoju vezu tek prije mjesec dana, pojavivši se zajedno na crvenom tepihu. Ruska manekenka sada je objavila i prvi zajednički selfie.

Irina Shayk (30) na svom je Instagramu objavila prvi, pomalo neobičan, selfie s dečkom Bradleyjem Cooperom (41). Iako nikada o vezi nisu progovorili, par ovih dana slavi prvu godišnjicu veze.

Prvi put se zajedno pojavili na javnom događaju prošlog mjeseca, kada su zablistali na crvenom tepihu L'Oreal Red Obsession partyja, prenosi 24sata.hr.

Fotografija je u nekoliko sati skupila 134.000 'lajkova'.


Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.