11.4.2016. 13:21
3
Džeko i Ćatić kupili kuće u elitnom sarajevskom naselju Poljine Hills
Iako je 17. marta Edin Džeko proslavio tek 30. rođendan, kapiten naše fudbalske reprezentacije je postigao gotovo sve. Kažemo gotovo sve… sve do momenta dok nije postao otac malene Une. Sada uživa i u toj ulozi gdje mu, kako tvrde, i tu, kao i na fudbalskom terenu, ide sve od ruke.

S obzirom na to da zarađuje enormne svote novca, Džeko, očito, zna pametno ulagati. Nekretnine su nešto gdje Edin ulaže najviše novca, pa osim nekoliko stanova širom svijeta, vile koju je prošle godine pazario u Dubrovniku, naš fudbaler je svojevremeno kupio i veliki stan kod sarajevske Katedrale koji je poklonio sestri Merimi i sada već bivšem zetu Mirzi Šoljaninu, piše Hayat.

No, to nije sve… Edin je prije nekoliko dana u elitnom sarajevskom naselju Poljine Hills kupio čak dvije veleljepne vile. A iako je pred njim još bar šest godina karijere, naš kapiten razmišlja o budućnosti te vjerovatno, nakon što kopačke baci o klin, namjerava se vratiti u svoje Sarajevo. Baš zato se i odlučio kupiti kuće kako bi s porodicom mogao uživati u Šeheru. A kako svako malo skokne do svog rodnog grada, ne sumnjamo da će on već sada uživati u svojoj novoj kući.

Nije, kažu, samo Džeko “pazario” kuće na Poljinama. To je učinio i naš proslavljeni bokser Adnan Ćatić alijaks Felix Šturm. Istina, Adnan je do sada ulagao samo u Mostar odakle je i rodom, no ovaj put, bar prema tim istim pričama, želio je i kuće u Sarajevu, pa je tako, kažu, i on, poput Džeke, pazario dvije.

(Merima Druškić)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.