13.4.2016. 18:47
0
Andrija sponzorušama: Vi ste poljoprivredna grana, a ne doprinosite!
Crnogorski glumac Andrija Milošević gostovao je u Zagrebu gdje je u pozorištu Vidra izveo svoju monodramu "Zlatni lančić od bižuterije", a za RTL je i prokomentarisao sponzoruše, budući da je tema predstave upravo život jedne takve djevojke.
"Što se tiče sponzoruša, to je jedna poljoprivredna grana. Međutim, ne vidim kako doprinose. Kad bi plaćale neki PDV na to što su sponzoruše, ja bi ih gajio u smislu da i država ima nešto od toga. Ovako, same po sebi su samo jedna pojava", smatra Milošević. 

Andrija se proslavio u seriji "Andrija i Anđelka", za koju kaže da rasterećuje ljude.

"Jednostavno je lišena politike i svih naših svakodnevnih budalaština na koje su ljudi navikli i oguglali. Ovo je antistres, terapija smijehom i tako je treba doživljavati", kaže on. 

Na opasku da ima titulu najpoželjnijeg balkanskog neženje samo se nasmijao i rekao "Kad nema ko da bude".

Njegovo srce osvojila je glumica Aleksandra Tomić, koja se takođe pojavljuje u seriji.

"Imao sam tu sreću da sam našao osobu s kojom mogu da funkcionišem. S obzirom da puno putujem i rijetko sam kod kuće, treba neko ko to razumije i trpi", kazao je Andrija. 

(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.