14.4.2016. 17:43
0
Neda Ukraden se udaje: Ja pomjeram granice, imam više udvarača nego ranije
Poznata estradna zvijezda Neda Ukraden iako je zakoračila u sedmu deceniju, njen život je izuzetno uzbudljiv.

Uskoro će stati na ludi kamen i otkriva ekskluzivno da je sa muškarcem svog života te da ima odličan seks zbog čega joj stimulansi nisu potrebni, prenosi Avaz.

- Ja sam neko ko pomjera granice, ko briše to ona je stara, ona je mlada. Imam danas više udvarača nego kada mi je bilo 30 ili 25 godina. Da vam pokažem svoje poruke od poznatih i nepoznatih ljudi vi biste se iznenadili - kazala je Ukraden u intervjuu za "Blic Plus".

Posebno je istakla da se sa političarima nikada nije družila previše, prenosi Avaz.

- Pjevala sam 10 puta Titu. Što se tiče ostalog muškog naroda ja ne znam da li je neko imao više obožavalaca od mene - kazala je Ukraden. 
(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.