16.4.2016. 0:04
3
"Fuad je plakao i ja sam plakao, Jalu volim i on je moj mali brat"
Autor pjesme "Ljubav je", Almir Ajanović, sa kojom ćemo se predstaviti na Eurosongu u Stockholmu gostovao je večeras na FACE TV-u.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Almir Ajanović je govorio o incidentu koji se prije nekoliko dana dogodio na Vlašiću, a u kojem je učestvovala ekipa koja će nas predstavljati na Eurosongu.

Podsjećanja radi, Ajanović je flašom udario Jalu, a onda je bacio nekoliko čaša. Jedna od njih je pogodila Šaćira Ametija, a pojedini mediji su objavili kako je Ajanović maltretirao i Dalal Midhat.

"Veoma mi je žao zbog mog brata Jale. Svim izvođačima se izvinjavam zbog ovoga. Fuad je plakao, a i ja sam plakao. Mi smo kao jedna porodica i to su moji prijatelji. Još jednom se izvinjavam izvođačima i Šaćiru Ametiju koji je jednostavno tu ispao kolateralna šteta", rekao je Ajanović koji neće putovati na Eurosong sa našom delegacijom.

BHRT je, naime, jučer odlučio da Ajanović neće ići na Eurosong, a naša ekipa će se predstaviti sa pjesmom "Ljubav je", jer Almir Ajanović kao autor neće povući spomenutu pjesmu.

"Ja ovo sebi ne mogu oprostiti. Jalu brata mog mnogo volim i on je moj mali brat. Čuo sam se s njim i on je pod šokom jer ne može da vjeruje šta se desilo", rekao je Ajanović o incidentu sa reperom Jalom.

Ajanović je na kraju rekao kako su novinari od njega napravili monstruma, te da nije na drogama, a također je pozvao novinare da zajedno odu na testiranje.

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.