19.4.2016. 9:21
4
Ubistvo Jelene Krsmanović planirano dva mjeseca, ubica imao pomagača
Ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva mjeseca, prenosi Kurir iz izvora bliskog istrazi.
Također saznajemo da će cijela porodica Marjanović ove nedjelje biti ponovo odvedena na ispitivanje u policiju, kao i na poligraf, prenosi Avaz.

- Ubica je imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin.

Na osnovu dosadašnje istrage očigledno je da su tragovi brižljivo uklanjani, da su znali navike i kretanje žrtve, prenosi Avaz.

I dalje se tačno ne zna gdje je i kad ona ubijena, jer je očigledno da je tijelo kasnije odnijeto i bačeno u kanal - kaže sagovornik blizak istrazi.
(Alen Avdić)
4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.