19.4.2016. 10:17
0
Da li vrijedi poljubac sa Ricky Martinom 90.000 dolara?
Ana Paola Diniz dala je 90 hiljada dolara za poljubac sa slavnim latino zavodnikom, odnosno ona je ponudila najviše na aukciji na amfAR Inspiration Gali u Sao Paulou, prošloga petka.

Svrha ove aukcije je bila da se skupi novac za humanitarne svrhe, za pomoć oboljelima od AIDS-a, ali Ricky se poprilično uživio u taj poljubac, prema dotičnoj, koja je inače uzgajivač pasa, te i vlasnica resorta za ljubimce.

Drugim riječima, pjevač se potrudio da se Ani taj novac isplati, iako je opće poznato kako je Ricky gay, a trenutno je u ljubavi sa sirijskim umjetnikom Jwanom Yosefom.



"Znam da sam atraktivan i muškarcima i ženama. Svi smo ljudi s emocionalnim i seksualnim potrebama", otkrio je 44-godišnji Ricky, koji unatoč godinama, izgleda bolje nego većina njegovih mlađih kolega.

Ricky je javno priznao da je gay još 2010. godine, a 4 godine kasnije otkrio je kako osjeća pravo olakšanje zbog svog javnog priznanja. Pjevač inače ima i dvoje djece, koje mu je rodila surogat majka, a radi se o 7-godišnjim blizancima Matteu i Valentinu.


Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.