30.4.2016. 9:23
0
Ryan Reynolds: Tri godine je pobjeđivao rak, ne znam kako, ali borba je završila prije dvije noći
Glumac Ryan Reynolds posljednje je tri godine posjećivao 13-godišnjeg obožavatelja Connora McGratha, koji je nedavno preminuo od karcinoma.
Prema riječima 39-godišnjeg glumca, spojila ih je ljubav prema antijunaku Deadpoolu, prenosi Index.

"Upoznali smo se jer je volio Deadpoola, a na neki način Connor je bio Deadpool ili bar sve što je taj superjunak želio biti. Balansirao je bol, neustrašivost, ljubav i prljavi smisao za humor. Volio bih da je ostao duže s nama", rekao je Reynolds za BBC.

Od preminulog obožavatelja oprostio se i porukom na svom Facebook profilu.

"Tri godine je moj prijatelj Connor McGrath pobjeđivao rak... Ne znam kako... Možda je rak varao... Ali borba je završila prije dvije noći. Ne mogu ni zamisliti kako je njegovim roditeljima Kim i Gerardu te obitelji u Newfoundlandu. Conor je imao 13 godina, ali taj klinac je bio pametan i duhovit, ne samo kao klinac, nego kao osoba koja se bori s nečim užasnim", napisao je Ryan.

Početkom godine Reynolds je dječaku omogućio i premijerno gledanje Deadpoola.

(Index/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.