4.5.2016. 16:34
0
Nakon smrti Davida Bowieja: Iman otvoreno o tajni dugog braka sa Davidom
Iman je bila udata za Davida Bowieja nevjerovatne 24 godine prije nego što je poznati pjevač preminuo u januaru ove godine, izgubivši borbu sa karcinomom.

U nedavno objavljenom intervjuu, nekadašnji svjetski model Iman je otvoreno govorila o tajni njihove dugotrajne ljubavne priče. Gostujući u TV emisiji „Gdje su sada?“ poznate Oprah Winfrey snimljenoj prije Bowiejeve smrti, Iman je otkrila da se kod kuće David razlikovao od njegove poznate persone.

- Oboje razumijemo razliku između osobe i persone. Kad smo kući, mi smo samo Iman i David, niko drugi, izjavila je tom prilikom Iman.

A kad je u pitanju tajna dugotrajnog braka? Tajna je u „tajmingu“.

- Morate biti u fazi vašeg života kada ste spremni za trajni odnos, tada odnos postaje prvi prioritet u vašem životu. Ako vam je važna karijera, nemojte ulaziti u brak i stvarati djecu jer će nešto trpjeti. Znam da mi žene želimo imati sve, ali ne možemo istovremeno imati baš sve. Nekada ne morate ni ulaziti u brak. Zašto biste i morali, savjetuje Iman.

David Bowie je preminuo 10. januara nakon 18-mjesečne tajne borbe sa karcinomom. Iman se povukla u privatnost nakon suprugove smrti, ali je nastavila postavljati brojne inspirišuće i motivacijske poruke na Instagramu, uključujući nedavnu poruku koja je glasila:

- Život ne postaje lakši niti nam više oprašta, to mi postajemo snažniji i otporniji.

(Patria)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.