6.5.2016. 22:30
0
Bio je nadolazeća zvijezda, a sada je u zatvoru
Joey Cramer se proslavio ulogom Davida Scott Freemana kada je imao samo 13 godina i to u dječjem naučnofantastičnom filmu "Flight of the Navigator".

Nakon što je napustio glumu, sve je krenulo nizbrdo. On je uhapšen prošle sedmice nakon što je opljačkao lokalnu banku, a nakon pljačke, pokušao je da pobjegne od policije. Pokušao je da se preruši, pa je stavio sunčane naočale, maramu preko lica i dugačku periku.

Ali, nakon pregleda sigurnosne kamere, policija ga je odmah identifikovala jer im je dobro poznat. Cramer je 2011. godine bio na listi traženih kriminalaca zbog finansijske prevare i pretnje oružjem.

"Ovdje se vrlo rijetko događaju pljačke. Imamo sreće što su ga policajci brzo uhapsili", rekao je načelnik policije Harrison Moor, prenosi 24sata.rs. Cramer je 2008. godine dobio tri mjeseca uslovne kazne zbog korištenja oružja, a nekoliko mjeseci kasnije je završio i u zatvoru na šest mjeseci zbog dilovanja droge. On je počeo da glumi početkom 1980. godine, imao manje uloge u filmovima "Runaway" i "Clan of the Cave Bear".



Nakon hit filma "Flight of the Navigator", Kramer je prestao da dobija uloge, pa se zaposlio u lokalnoj prodavnici sa sportskom opremom. Nakon toga se okrenuo kriminalu.


Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.