17.5.2016. 20:28
1
Lepa Brena tvrdi da organizator nije imao ugovor, a Husein Velagić ističe da mu je Brena ukrala novac
Poznata pjevačica Lepa Brena doživjela je neprijatnost u njemačkom gradu Hagenu, gdje je u subotu uvečer trebala da održi koncert. Organizator njenog nastupa Husein Velagić htio je da pjevačica nastupi bez papira, na šta ona nije pristala, pa se našla u problemu, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, koncert na kojem je trebalo da nastupi i Amar Gile Jašarspahić otkazan je u posljednjem momentu, a organizator je navodno optužio pjevačicu da nije vratila kaparu od 7.000 eura, koja joj je data. Lepa Brena navodno nije dobila ništa unaprijed, kako kažu drugi izvori. Pjevačica ističe da je jedini razlog otkazivanja njenog koncerta taj što ona nikada nije, niti će raditi bez svih potrebnih papira i dozvola.

- Organizator nije imao ugovor ni regularnu dokumentaciju o organizaciji koncerta. To je rad na crno koji može imati ozbiljne zakonske posljedice. Mi smo svi došli, međutim, organizator do posljednjeg momenta nije imao papire za održavanje koncerta - stoji u saopštenju koje je poslala Brena preko svoje PR službe.

- Dan poslije otkazivanja koncerta pojavila se priča da je Velagić prijavio Brenu za prevaru. Navodno, uzela mu je pare koje nije željela da mu vrati iako nije održala dogovoreni nastup. Pričalo se da ju je policija ispitala - kaže izvor.

- Nisam bio tamo, ali ono što znam jeste da organizator nije potpisao ugovor. Čuo sam da je u klubu bila policija, valjda je neko od gostiju prijavio gazdu jer su vidjeli da neće biti koncerta, a uzeo je pare za karte. Da li su ispitivali Brenu, to zaista ne znam - rekao je Bane Obradović za Kurir, menadžer Lepe Brene.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.