22.5.2016. 8:41
1
Trudnica na udaru kritika: "Pogledaj se kako izgledaš, to nije normalno"
Trudničke fotografije mlade Hanne Polites izazvale su burne reakcije na internetu. Naime, iako je ova manekenka u šestom mjesecu trudnoće, to se po njenom trbuhu ne bi moglo zaključiti, zbog čega se našla na udaru kritika.

Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju svog utegnutog tijela, mnogi su izrazili čuđenje otkrićem da je Australka trudna. Budućoj mami, inače zaljubljenici u fitness, trudnički trbuh se jedva nazire, ali ona tvrdi da to ne znači da ona i beba nisu zdrave.

Hannah, koju prati više od milion ljudi, na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog trudničkog tijela, što je izazvalo reakcije dušebrižnika koji ne odobravaju veličinu njenog trbuha.



"Negativne komentare ne primam srcu, pogotovo zato što znam da vodim brigu o sebi i o bebi. Samo da se zna, moj doktor je rekao da je s bebom sve u redu, bez obzira na veličinu mog trbuha", poručila im je Hannah, prenosi index.hr.



Naime, kao što mnogi znaju, ali očito ne i oni koji je kritikuju, veličina trudničkog trbuha ovisi o mnogo toga, a ona nije indikator nebrige majke o svom i djetetovom zdravlju.

"Ne brojim kalorije i nisam opterećena dijetama. Kupujem svježu hranu u lokalnim dućanima", istaknula je na svojoj stranici.



I dok mnogi i dalje tupe da joj je trbuh premali, doktori tvrde da je čak 20 posto veći od prosjeka, tvrdi Hannah. 


Anesa Agović

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.