25.5.2016. 9:19
1
Rigorozne zabrane na svadbi Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera, dolaze Đoković, Neuer, Muller, Rooney, Mata...
Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger isplanirali su kako će izgledati njihovo vjenčanje, ali detalje čuvaju u najstrožoj tajnosti. Teniserka i njemački fudbaler otišli su toliko daleko da ni njihovi gosti ne znaju gdje će biti upriličeno svadbeno veselje, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kako Kurir saznaje, vjenčanje neće biti održano u Srbiji, već u inostranstvu, a svatovi neće znati mjesto na kojem će se Ana i Bastian sljedećeg mjeseca vjenčati. Oni moraju da dođu na određenu lokaciju odakle će ih osoblje mladenaca sprovesti na tajno mjesto. 

U klauzuli jasno stoji da je zabranjeno objavljivanje fotografija i lokacije na kojoj će ceremonija biti upriličena jer će u suprotnom platiti veliku novčanu kaznu. Pored toga, budući supružnici su odlučili da njihovo vjenčanje isprate samo svjetski mediji, dok će pojedini magazini iz Srbije moći da kupe fotografije preko neke od svjetskih agencija.

- Upotreba mobilnih telefona neće biti dozvoljena. Iznošenje bilo kakvih informacija strogo je zabranjeno, a ukoliko neko ne bude ispoštovao ugovor, biće tužen i novčano kažnjen - kaže izvor Kurira.

Na svadbi Ane i Bastijana prisustvovat će brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike i politike. Među odabranim zvanicama naći će se Novak Đoković, Svetislav Pešić, kao i pojedini reprezentativci Njemačke, kao što su Thomas Muller, Holger Badstuber, Manuel Neuer, ali i njegovi saigrači iz Uniteda, Wayne Rooney, Juan Mata i mnogi drugi. 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.