26.5.2016. 21:30
0
Košarkašica Milica Dabović: Ekstra sam riba, imam tijelo koje bi mnoge poželjele
Košarkašica Milica Dabović, kaže da nema nikakvu namjeru da provocira svojim seksi fotografijama na društvenim mrežama, nego da je riječ o čistom uživanju u fotografisanju.
Milica Dabović je za ”Ekskluziv” izjavila da jedva čeka da počnu Olimpijske igre.
”To je nestvarno. Svaki dan razmišljaš o tome kako ćeš da sletiš u Rio i da budeš u kampu gdje su svi sportisti”, kazala je Milica. 

Iako je sportistkinja prije svega poznata kao kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije, ona posljednjih godinu dana ”provocira” javnost izazovnim fotografijama na društvenim mrežama, ali ona na njene fotografije ne gleda tako. 

”Ja nikoga ne provoricam. Uživam u tome. Ja kažem – imam tijelo, juče sam shvatila da sam ekstra riba. Imam takvo tijelo koje bi možda mnogi poželjeli, možda ne”, kazala je kroz smijeh. 

Milica ističe da joj je važno kako će se predstaviti javnosti, naročito zbog djevojčica koje su zbog nje odlučile da se bave košarkom. 

”Na slikama nisam gola i nema tu ništa ekstra provokativno. Kupaći kostim, plaže, volim putovanja i sad za par dana opet idem negdje. Pa, na plaži si. Moraš da se slikaš i moraš da objaviš”, zaključuje Milica.
(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.