31.5.2016. 10:51
0
Supruga poznatog glumca izmislila da je zlostavljana, zbog finansijske koristi?
Supruga Johnnyja Deppa, Amber Heard, navodno policiji nikada nije rekla da je glumac zlostavljao, odnosno gađao mobitelom, kao što je izjavila na sudu.

Policija je došla u njihov dom 21. maja, kada se incident navodno odigrao, no Heard tada nije spominjala gađanje mobitelom niti bilo kakav oblik zlostavljanja, već je samo rekla da je imala prepirku s mužem. Deppa nije spominjala ni imenom ni prezimenom. Tokom intervencije, policija nije primijetila masnice na njenom licu s kojima se pojavila na sudu.

Policajci su nakon izvršenog očevida zaključili da se ništa nije dogodilo te su joj ostavili posjetnicu da ih može nazvati, ako bude u opasnosti. 

Očevid je izvršen dan nakon smrti Deppove majke, a Heard je podnijela zahtjev za razvodom tri dana nakon, tvrdeći da je živjela u stalnom strahu od Deppa te da je nekoliko puta fizički zlostavljao.

"Amber se pokušava domoći finansijske dobiti, optužujući glumca za navodno zlostavljanje", tvrdi njegova odvjetnica.

Depp je nakon toga dobio sudsku zabranu pristupa i kontaktiranja supruge, piše index.hr.



Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.