2.6.2016. 19:32
0
"Lagano patroliranje po plažama i zasluženi odmor, a ti Edine Džeko doma odmaraj"
Dok većina Zmajeva se nalazi u Japanu, neki koji nisu otpupotavli već su započeli svoj odmor, piše Patria.

- Lagano patroliranje po plažama, i zasluženi odmor, a ti Edin Džeko doma odmaraj, napisao je brat Emira Spahića, bh. igrača, ispod fotografije na kojoj uživaju u Dubrovniku.

Inače, Emir Spahić jedan je od igrača koji nije otišo na Kirin kup u Japan. 

Kao što je poznato reprezentaciju Bosne i Hercegovine sutra očekuje nastup na Kirin Kup-u i polufinalni susret sa selekcijom Danske.

Selektor Mehmed Baždarević smatra da su pred bh. timom kvalitetne provjere:

- Ovo je dobra prilika da još jednom vidimo igrače koji zaslužuju pažnju i momke iz naše Premijer lige. Učestvujemo na jednom renomiranom turniru i na nama je da damo sve od sebe da ostavimo što bolji utisak i predstavimo našu zemlju na najbolji način. U septembru nas očekuje ono najvažnije-kvalifikacije za SP i vidjećemo na koga iz ove grupe igrača možemo računati za te utakmice - kazao je Baždarević.

(Patria)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.