1.7.2016. 15:18
1
Jennifer Aniston nastavlja impresionirati stilom
Poznata glumica ne prestaje impresionirati svojim prepoznatljivim i jednostavnim stilom. Za šetnju njujorškim ulicama odabrala je „malu crnu haljinu“.

Jennifer se drži oprobanog klasičnog, nepretencioznog stila „manje je više“, ovog puta u vidu crne haljine bez rukava, dužine do koljena, sa minimalnim nakitom i elegantnom crnom torbicom. Avijatičarske sunčane naočale i par štiklica „Nudist“ dizajnera Stuarta Weitzmana zaokružile su njen modni izražaj.

Pojavljujući se u različitim modnim kombinacijama, 47-godišnja glumica je tokom nekoliko dana boravka u New Yorku, dala pravu praktičnu besplatnu edukaciju iz stila. Izbjegavala je jake boje, a umjesto njih se odlučila za komotnu crnu maxi haljinu i šešir.

Pojavivši se u bijelom džinsu i crnoj uskoj majici, odbacila je tračeve o trudnoći koje je nedavno potakla prizorima s plaže na Bahamima na kojim se vidi nešto veći stomak koji su mediji odmah protumačili kao trudnoću.

Mediji su otišli tako daleko u špekulacijama da je npr. magazin InTouch napisao da je „beba spasila njen 10-mjesečni brak“, te da je par već „odabrao ime za bebu i dizajn dječije sobe“.

Fotografije glumičinog stomaka su za kratko obišle cijelu planetu, prinudivši njenog glasnogovornika da se očituje.

- Jennifer nije trudna. Sramotno je da InTouch izmišlja cijelu priču, što im nije prvi put. Ono što ste vidjeli je samo posljedica ukusnog velikog ručka i činjenica da se osjeća sigurnom i opuštenom na njenom privatnom posjedu, obavijestili su iz Jenninog tima za javnost, piše Hello.

(Anadolu Agency)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.