11.7.2016. 20:04
0
Kamera sve snimila: Ljubavna drama slavnog para?
Čini se da nije sve savršeno – što se to dogodilo između Irine Shayk i Bradleyja Coopera.

Često mislimo da slavni parovi žive savršen život, no upravo u ovakvim situacijama imamo priliku vidjeti da su daleko od idealnih veza. Slavna manekenka Irina Shayk u pratnji svog dečka glumca Bradleyja Coopera otišla je na Wimbledon kako bi gledali teniski turnir. No, kamera je snimila neugodan trenutak.

Uznemirena manekenka je brisala suze s lica, a svog dečka nije htjela ni pogledati. On je samo pogledao, blago se osmjehnuo i okrenuo glavu. Razlog njenih suza javnosti je i dalje nepoznat, ali svako ko je ikada bio u bilo kakvoj ljubavnoj vezi zna da čak i najmanja sitnica može izazvati ženske suze. S time se čak i žene mogu složiti.

Sretno Bradleyju da se izvuče iz ove situacije gdje je cijeli svijet vidio da je rastužio svoju lijepu djevojku. Naravno, postoji mogućnost da joj je samo nešto upalo u oko.

(Anesa Agović / Dnevnik.hr)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.