12.7.2016. 14:52
0
Sportsko vjenčanje vijeka u Veneciji: Ivanovićeva i Schweinsteiger stali na ludi kamen
U Veneciji su se vjenčati srpska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbalski reprezentativac Bastian Schweinsteiger.

Budući bračni par viđeni su kako se voze brodićem po Veneciji dok gosti na njihovo vjenčanje polako pristižu. Njemački “Bild” ističe da taj hotel u kojem su odsjeli potpuno blokiran i da ne može niko ni da mu primiriše. Apartman u kojem su odsjeli košta 5.000 eura za noć. S druge strane, italijanski mediji navode da je svadba danas, pa preostaje da se vidi kada će ovi uspješni sportisti stati na ludi kamen, pišu “Nezavisne“.

Njemački mediji prenose da Aninim i Schweinsteigerovim gostima nije rečeno gdje će biti vjenčanje, već da su ih samo zamolili da dođu na aerodrom u ponedjeljak i da se spreme za iznenađenje. Iako je lista gostiju strogo čuvana tajna, šuška se da će uključiti predsjednika Bayerna Munchena Uli Hoenessa, selektora njemačke reprezentacije Joachima Lowa, Bastijanovi saigrači iz nacionalnog tima Lukas Podolski, Tomas Muller, navodno su pozvani i teniserka Anđelika Kerber (vicešampionku ovogodišnjeg Wimbeldona), kao i šampion Wimbeldona – Andy Murray.

Mediji nagađaju gdje će vjenčanje biti održano, a pojedini pišu da je riječ o hotelu “Aman”, gdje su se vjenčali George Clooney i Amal Alamudin. “Alo” prenosi da će, između ostalog, na vjenčanju pjevati Nina Badrić i to baš pjesmu za prvi ples.

“Za razliku od Ane, Bastijan se nije mnogo bavio organizacijom vjenčanja, već je sve prepustio njoj. Ona mu je saopštila da želi da im prvi ples otpjeva njena omiljena pevačica, što je Schweinsteiger bez pogovora prihvatio. Nina bi, takođe, trebalo da stigne u Veneciju večeras”, otkrio je izvor ovog list.


(Anesa Agović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.