14.7.2016. 16:27
0
Jennifer Aniston ljutito: Mogu biti potpuna i bez djeteta!
Jennifer Aniston napala je tabloide u kolumni za Huffington Post.

Glumica je poručila kako se takvi mediji takmiče u novoj sportskoj disciplini zvanoj nagađanje, u kojoj nije bitno je li objavljena istina, nego je bitno biti prvi.

"Po ko zna koliko puta moram da demantujem da sam trudna. Suprug i ja se svakog dana borimo sa paparacima koji se svuda penju kako bi nas fotografisali. Onda objave fotografiju iz ugla iz kojeg izgleda kao da imam veći stomak pa im je to odmah “dokaz” da sam trudna", napisala je glumica. 

Smatra da je to način na koji mediji vide žene.

"Prošlog mjeseca naročito sam se uvjerila koliko definišemo vrijednosti žena na temelju braka ili statusa majke. Potpune smo sa i bez partnera ili djeteta. Sposobne smo da odlučimo što je lijepo kad je riječ o našim tijelima. Ta odluka samo je naša", smatra glumica.

(CDM/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.