14.7.2016. 22:34
0
Poznati hollywoodski glumac pokazao savršeno isklesani torzo
Baš kao i mnoge poznate 'face', glumac Orlando Bloom vruće ljetne dane provodi na plaži. Zvijezda 'Pirata s Kariba' zabavlja se s prijateljima u Malibuu i usput se 'hvali' mišićima.

Orlando Bloom (39) vrijeme probodi opuštajući se na plaži u Malibuu. Zvijezda filma 'Pirati s Kariba' skinuo se u kupaće gaćice i prošetao svoj isklesani torzo, a društvo su mu pravili prijatelji među kojima je bio i profesionalni surfer Laird Hamilton.

Inače, nakon mnogo paparazzi fotografija, glumac i pjevačica Katy Perry (31) potvrdili su da su u vezi, pojavivši se zajedno na Met Gala večeri. Iako nisu zajedno hodali po crvenom tepihu, par je na odjeći nosio odgovarajuće tamagotchije, a ranije su i pozirali za zajedničke fotografije, prenosi 24sata.hr.

Nedugo nakon toga Bloom je viđen u strastvenom 'klinču' sa Selenom Gomez (23). Orlando i Selena navodno su bili u kratkoj vezi 2014. godine, te su je od tada nekoliko puta 'obnavljali'. 


(Anesa Agović)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.