18.7.2016. 16:13
0
Brat Qandeel Baloch ponosan što je ubio sestru
Brat Pakistanske zvijezde društvenih mreža, Qandeel Baloch, kaže da je ponosan na to što je ubio svoju sestru. Naveo je da je to učinio zato što su "žene rođene da ostaju u kući."
Podsjećamo da je 25-ogodišnja Qandeel zadavljena u svom porodičnom domu u gradu Multan u petak, 15. jula, piše N1.

Njen brat, Waseem Baloch, je uhapšen nakon pokušaja bijega. U svom video priznanju ne pokazuje ni trunku kajanja, te kaže:

"Ponosan sam na to što sam uradio. Prvo sam je drogirao, zatim je ubio. Obeščastila je našu porodicu."

Qandeel je postala slavna zahvaljujući svojim odvažnim i političkim videima na Facebooku. Njen brat je izjavio da nije više mogao podnijeti činjenicu da svi njegovi prijatelji dijele njene slike i video zapise, te da je bolja opcija bila ubiti nju nego sebe, prenosi N1.

(Alen Avdić) 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.