21.7.2016. 13:28
1
Donna Ares nakon operacije donijela najtežu odluku u karijeri
Pjevačica Donna Ares pobijedila je rak, a kada se probudila nakon 12-satne operacije u Danskoj donijela je odluku da okonča muzičku karijeru.

"Donna je preživjela operaciju visokog rizika. Sretna je što može ponovo krenuti ispočetka. Najteža joj je bila odluka da mora prestati pjevati, odnosno da prekine muzičku karijeru", kaže izvor Faktora. 

Donna i njen suprug Džavid u maju su preselili u Dansku, gdje je pjevačica jednom sedmično nastupala u piano baru. Na ovaj korak odlučila je nakon što je dobila podršku prijatelja. 

"On je veoma uspješan poslovni čovjek i vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata u ovoj zemlji. Pomogao je našoj kantautorici da dobije papire u Danskoj, ali i njenom suprugu Džavidu. On je dobio papire da pet godina može živjeti u ovoj uređenoj skandinavskoj zemlji. Donna je prije operacije jednom sedmično svirala u piano baru kod ovog veoma humanog Danca, koji je u najtežim trenucima bio uz nju", kaže izvor.


Džavid Ljubovci je prije Donnine operacija dolazio u Bihać kako bi prodao stan. 

(Adna Zukanović-Zilić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.