28.7.2016. 16:52
0
Neymar dolazi u Hrvatsku zbog Soraje
Brazilski fudbaler Neymar i srpska starleta Soraja Vučelić prošle godine su zapalili sve društvene mreže kada je objavljena njihova zajednička fotografija.

Mediji su nagađali da je u pitanju velika ljubav, a Soraja se misteriozno smješkala. Hrvatski mediji tvrde da fudbaler Barcelone dolazi u Split da vidi svoju mezimicu. 

On će, navodno, prekosutra sletjeti u Split, a odmor će provesti u vili na Hvaru sa privatnom plažom.

Kako prenosi hrvatski “24sata“ Neymar je iznajmio jahtu od 35 metara koja košta 3.000 eura na dan. 
On bi trebalo da se sretne sa svojom drugaricom sa Ibize, Sorajom. Prema pisanju medija njih dvoje posjetiće folk festival u Splitu “Ringišpil“.

Bilo kako bilo, britanski mediji su izvještavali o ljetnjoj avanturi Soraje i Neymara, kao i da je fudbaler slao privatni avion po Soraju, kako bi ga posjetila u Barseloni.

(CDM/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.