30.7.2016. 22:16
0
Žao mi što prije nisam progovorio o smrti svoje majke Diane
Prije nepunih 19 godina, princeza od Velsa, Diana, preminula je u 36. godini u automobilskoj nesreći u Parizu.
Njen sin Harry tada je imao 12, a njegov stariji brat William 15 godina. Princ Harry (31) konačno je ove sedmice progovorio o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu. 

Priznao je da mu je mnogo žao što to nije uradio i mnogo ranije, piše Avaz.

- Zaista žalim što nikada nisam govorio o tome. Prvi put sam o tome govorio u 28. godini. U redu je da patite sve dok o tome govorite. To nije slabost. Slabost je imati problem i ne prepoznati ga ili ga ne rješavati - kazao je Harry. 

Ističe kako ne prestaje misliti na svoju voljenu majku. 

- Niko ne zna kako bi nam svima bilo da je ona još tu. Pokušavam na sve načine da je učinim ponosnom - rekao je princ Harry. 

Princ je nedavno bio domaćin humanitarne akcije "Heads Together" koju je organizovao u cilju prikupljanja sredstava namijenjenih povećanju svijesti o sve češćim psihičkim poremećajima, kao što je depresija. Događaju su prisustvovali i slavni sportisti, kao što je bivši nogometaš Rio Ferdinand i atletičari Kelly Holmes i Iwan Thomas, prenosi Avaz.

- Mnogi ljude misle, ako imaš posao, finansijsku sigurnost, porodicu, kuću i slične stvari, da je to sve što trebaš i da si sposoban nositi se sa svime - kazao je Harry, još jednom napominjući da mu je mnogo žalo što nije više pričao o smrti svoje majke. 

Harry će za dva mjeseca napuniti 32 godine, koliko je imao i njegov otac Charles kada je oženio 20-godišnju Dianu Spencer. 

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.