2.8.2016. 19:25
0
Poznata pjevačica šokirana: Zar je moja udaja toliki šok?
Popularna pjevačica Ana Nikolić tri dana nakon svadbe, kojom je iznenadila domaću javnost, ekskluzivno za Blic otkriva zbog čega je riješila da se u tajnosti uda za repera Stefana Đurića Rastu.

"Moram vam priznati da sam veoma iznenađena činjenicom da je moja odluka da se udam toliko šokirala javnost. Dugo sam razmišljala zbog čega je narodu moje vjenčanje toliko čudno, ali nisam uspjela to da razgonetnem", kaže Ana.

Njena udaja vjerovatno i ne bi bila toliko čudna da se nije vjenčala u strogoj tajnosti za Rastu, u opštini Voždovac, samo u prisustvu kumova.

"Ja sam najsretnija žena na svijetu i baš zbog toga nisam željela da svoj intimni trenutak dijelim sa drugima, ali eto, nekako se saznalo da se udajem. Stefan i ja smo razgovarali i dogovorili se da od vjenčanja ne pravimo cirkus, već da zajedno sa kumovima odemo do opštine i obavimo to na najskromniji način", pojasnila je ona. 

Ana Nikolić je prije tri dana izgovorila sudbonosno "da" svom dečku Rasti Kavali, a njihovo vjenčanje održano je u strogoj tajnosti. Ana je riješila i da promijeni svoje prezime zarad svog supruga, pa je sada u opštinskim knjigama zavedena kao Đurić. Pjevačica je na vjenčanju nosila usku bijelu haljinu, dok je njen izabranik odabrao crno odijelo. Prvu bračnu noć proveli su radno, nastupom u Poreču, dok su u petak veče takođe održali zajednički nastup u Splitu.


(Anesa Agović / CDM)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.