7.8.2016. 20:50
0
Jelena Rozga na vrijeme pobjegla od metaka: U publici se sukobile dvije grupe ljudi
Pred kraj koncerta u noćnom klubu Maximus u Kotoru, oko četiri ujutro, počela je pucnjava. Srbijanski mediji pišu da je Jelena Rozga (38) jedva izvukla živu glavu.

- Zaštitar me je odveo u garderobu, a kasnije su me prebacili u hotel. Ne znam šta se kasnije zbivalo u publici - kratko je opisala Jelena.

Kako piše srbijanski Telegraf, incident nije bio nimalo bezazlen. Oko četiri sata u publici su se sukobile dvije grupe ljudi, navodno oko djevojke. Zaštitari nisu stigli na vrijeme te su vrlo brzo dvoranom odjeknuli pucnji. Povrijeđenih je bilo, no niko, nasreću, nije smrtno stradao.

- Bježali smo koliko su nas noge nosile. Kraj nas su bila krvava lica, a neki su dečki ozbiljno povrijeđeni. Muzika je odmah stala, a pjevačica i bend povukli su se s pozornice da ne poberu metak - kažu svjedoci.

U tom metežu nisu gledali na pozornicu pa ne znaju kojim su putem s nje sišli pjevačica i prateći bend, a publika je nahrupila prema izlazima iz kluba.

Crnogorski mediji tvrde kako se uprava kluba potrudila incident zataškati pred novinarima i policijom.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.