13.8.2016. 12:55
1
Željko Joksimović: Ja sam De Nirov brat od tetke kojeg on krije cijeli život od javnosti
Pjevač Željko Joksimović je sa suprugom Jovanom sinoć prošetao po crvenom tepihu 22. Sarajevo Film Festivala.
"Ja sam prvi put na crvenom tepihu i odlično se osjećam. U Sarajevu je divno, malo sam se i družio sa publikom i jako sam srećan što sam ovdje sa suprugom po prvi put", rekao je Željko Joksimović, te dodao kako se raduje koncertu, koji će održati pred sarajevskom publikom pretposljednju noć festivala.

"Sarajevska publika je najbolja, mi dugo njegujemo ljubav i nadam se da će biti zaista dobro", rekao je Joksimović.

Rekao je i kako je slavni Robert De Niro, koji je sinoć primio nagradu Srce Sarajeva za životno djelo njegov brat od tetke, te se našalio kako ga je De Niro konačno pozvao na neki filmski festival.

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj i montaćer: Ramiz Uzunović

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.