17.8.2016. 13:06
0
Šta se desi, kada Johnny Depp izgubi kontrolu?
Razvod Johnnyja Deppa i Amber Heard sve je samo ne civiliziran, nakon što je Amber podnijela zahtjev za razvodom nakon 15 mjeseci braka optuživši ga za nasilje i svakodnevno ‘fizičko i psihičko maltretiranje’.

Nakon toga su u javnost isplivale informacije da ni glumica nije nevinašce te da je prije sedam godina uhapšena zbog obiteljskog nasilja nakon što ju je prijavila bivša partnerica.

Amber je sudu odmah pokazala fotografije modrica po tijelu koje su nastale kad ju je 21. svibnja Depp pogodio iPhoneom u lice, prenosi N1.

Portal TMZ sad je došao u posjed snimke te svađe koja je procurila na internet, a na kojoj se jasno vidi da Depp u ne pretjerano trijeznom stanju tetura po kuhinji, udara predmete, razbija kuhinjske elemente, a potom razbije čašu vina i podivlja kad shvati da Amber ima upaljenu kameru mobitela.


(Anesa Agović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.