23.8.2016. 9:06
0
Slovenački novinar tvrdi: Melanija Trump je bila u aferi sa Donaldom Trumpom, njihovo upoznavanje je "namješteno"
Donald Trump, kandidat za predsjednika SAD-a, i Melanija Trump prvi put su se srelu u New Yorku prije 18 godina.

Piše: Haris Ahbabović

Ona je bila mlada, 28-godišnja slovenska manekenka Melanija Knavs, a on uspješan 52-godišnji milijader, na glasu kao veliki zavodnik. Ne zna se šta joj je tom prilikom rekao, no ubrzo joj je ostavio svoj privatni broj telefona i par je počeo da se viđa, prenosi beogradski Kurir.

Vezu su krunisali brakom u raskošnoj ceremoniji u Palm Beachu 2005. godine. Međutim, cijela priča o njihovom upoznavanju, kao i sam susret u Kit Katu, možda su bili samo predstava za javnost.

Slovenski novinar Bojan Požar izjavio je za Daily Mail da je javno upoznavanje u klubu bilo pomno inscenirano, a da se par zapravo prvi put sreo tri godine prije toga, 1995. godine.

Jedan od autora neautorizovane biografije “Melanija Trump – Insajderska priča: Od slovenskog komunističkog sela do Bijele kuće”, dok je istraživao za knjigu, razgovarao je sa brojnim modnim agentima, koji su mu otkrili kako je Trump pomagao Melaniji u manekenskoj karijeri između 1995. i 1998.

Njena prva naslovnica u sferi magazina bila je špansko izdanje Harper’s Bazara 1996., a na njoj je završila navodno zahvaljući Trumpovom novcu.

Požarovi izvori imaju različite priče. Prema jednoj od njih, susreli su se u restoranu u njujorškom Sohou, a prema drugoj na zabavi jednog poznatog igrača bejzbola. Svi se izvori slažu u jednom – da se nisu upoznali u Kit Katu 1998. godine.

Melanija danas tvrdi da se u New York doselila 1996., ali prošle sedmice su procurile njene seksi fotografije lezbijske tematike, koje su navodno snim­ljene 1995. u tom gradu.

Razdoblje od 1995. do 1998. tri su najtajnovitije godine Melanijinog života. Do tada je imala mnoge momke u Sloveniji, ali u tom razdoblju javno nije bila ni s kim. Požar je uvjeren da se radi o još jednom dokazu u prilog aferi s Trumpom.

Otkad postoje ozbiljne šanse da postane prva dama SAD-a, skandali iz života Melanije Knavs iskaču gotovo svakodnevno. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.