25.8.2016. 13:29
0
Poznata pjevačica nakon pet godina veze, ostavila momka
Pjevačica i plesač bili su zajedno od 2011., a kratko su prekinuli 2014. godine. Sada su i konačno završili svoju ljubavnu priču, ali njihovi poznanici otkrivaju da će ostati prijatelji.

Nije bilo nikakve drame i oni se još dobro slažu. Stvari su samo došle do svog prirodnog kraja. Ostat će prijatelji i viđat će se, ali više nisu par, rekao je za časopis People izvor blizak paru. Jennifer Lopez (47) i Casper Smart (29) bili su zajedno od 2011., a imali su i kratki prekid 2014. godine. Strani mediji pišu kako je upravo J. Lo odlučila prekinuti vezu, piše Index.

Par je posljednji put zajedno fotografisan 15. augusta kada su pozirali skupa s Jenniferinim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem i njegovom suprugom Shannon De Limom i baš je zbog te 'fotke', na kojoj svi izgledaju sretno, mnoge iznenadila vijest o prekidu.


(Anesa Agović)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.