25.8.2016. 16:02
0
Irina Shayk: Volim muškarce, dijamante i kavijar
Dok se, kako je rekla, s Ronaldom osjećala nesigurno i ružno, novi momak Bradley Cooper, pomaže joj da se riješi kompleksa i bude iskrena i svoja.

"Nikad ne bih mogla da budem sa ženom. Ne pristajem čak ni na fotografisanje na kojem se dodirujem s koleginicom. Prava sam Ruskinja, volim muškarce, dijamante i kavijar", rekla je Irina Šajk (30).

Dodaje da se tek sad usudi da to glasno izgovori, a da pritom ne razmišlja šta će ko misliti o njoj.

Momak Cooper (41) pomogao joj je da se riješi kompleksa da ne priča o luksuznim autima i nakitu kako je ne bi nazivali sponzorušom.

"Nije sramota voljeti skupe stvari, posebno kad sam sama zaradila za njih", kaže Irina.

Manekenka je početkom prošle godine prekinula vezu s fudbalskom zvijezdom Cristianom Ronaldom.

Nakon raskida, izjavila je da se pored njega osjećala ružnom i nesigurnom.

(CDM/Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.