30.8.2016. 18:20
0
Pogledajte kako Đoković imitira Phila Collinsa
Najbolji teniser svijeta i aktuelni šampion US Opena Novak Đoković, prebrodio je prvo kolo u Njujorku pobjedom protiv Poljaka Jerzyja Janowicza rezultatom 3:1, u setovima (6:3, 5:7, 6:2, 6:1).

Novak je zaigrao u prepoznatljivom stilu i dozvolio rivalu samo tri gema od trenutka kada je izgubio set.

Ipak, najbolje je ostavio za kraj, specijal za njujoršku publiku.

Nole je otpjevao dionicu čuvenog hita grupe Genesis “I can’t dance”, na oduševljenje svih prisutnih, koji su, sem što su čuli pjevačke mogućnosti, vidjeli i njegov ples u stilu Phila Collins a u spotu pomenute pjesme.

"Osjećam da, kada se nađem u mračnom tunelu, ovdje uvijek postoji svjetlost za  mene", rekao je Nole prije nego što je zaplesao.

(CDM/Alen Avdić)


0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.