8.10.2016. 16:30
0
Lindsay Lohan posjetila sirijske izbjeglice u turskom Gaziantepu
Američka glumica Lindsay Lohan posjetila je izbjeglički kamp u Nizipu, u jugoistočnoj turskoj provinciji Gaziantep, u kojem su smještene sirijske izbjeglice, javlja Anadolu Agency (AA).
Poznatu glumicu je pored velikog broja zvaničnika dočekala i gradonačelnica Gaziantepa Fatma Sahin. 

Lohan je imala i sastanak sa zvaničnicima Gaziantepa, a potom je obišla školu kao i prostorije sa društvenim sadržajima u sklopu kampa. 

Ovo mprilikom izbjeglička djeca su upriličila program tokom kojeg su pjevali na engleskom jeziku. Lohan je za djecu u kampu pripremila i poklone, a posjetila je i kurseve u okviru kojih izbjeglice slikaju i izrađuju rukotvorine. 

Tokom posjete izbjegličkom kampu, u toku druženja sa sirijskim ženama, američka glumica je u naručje uzela i bebu Fatmu, koja je rođena prije dva dana.

(Anadolu Agency)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.