10.10.2016. 21:33
0
Victoria Beckham: Ja nemam društveni život, moje četvero djece i David su moj prioritet
Uprkos ogromnom bogatstvu, Victoria Beckham sve obaveze oko djece obavlja sama zbog čega je njen društveni život u potpunosti zanemaren, što i sama priznaje.

"Ja nemam društveni život. Moje četvero djece i David su moj prioritet. Kada djeca imaju predstavu ili roditeljski, ja sam tamo", iskrena je Victoria.

Prema njenim riječima, ona i njen suprug gotovo nikada ne putuju u isto vrijeme, odnosno ne ostavljaju djecu s dadiljama dok oni po svijetu završavaju poslovne obaveze.

"David i ja rijetko putujemo u isto vrijeme. Radimo domaći, tu smo u vrijeme kupanja i u vrijeme za odlazak u krevet", kaže ona.

Takođe, Victoria svakog dana kćerkicu Harper odvozi u vrtić i maše joj s kapije.

"Ne bi bilo pogrešno ni da platim nekome da radi sve to kako bi mi život bio lakši, ali meni je to važno", objašnjava Victoria, prenosi CDM. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.