25.10.2016. 21:00
0
Seka objavila fotografiju sina i poručila: Dosta mi je jeftinih intrig?, praznih predstava i lažnih prijatelja
Srbijanska pjevačica Seka Aleksić, koja je napravila pauzu u poslu kako bi se u potpunosti posvetila sinu Jakovu, redovno sa fanovima dijeli detalje prvih dana majčinstva.

Ovog puta, srbijanska pjevačica je riješila da istakne koliko joj je majčinstvo promijenilo život. Ona je uz fotografiju svog sina napisala šta joj je sada najbitnije u životu.

“Kako vrijeme prolazi, čovjek postaje stariji, a to ga čini drugаčijim. Shvatiš šta su prave vrijednosti u životu.

Dosta ti je jeftinih intrigа, praznih predstava, lažnih prijatelja, lažnih osmijeha. Poželiš samo topao dom, mir i dušu, koja će ti pružiti iskren osmijeh i topao zagrljaj. Moja ljubav zauvijek”, napisala je popularna srbijanska pjevačica, piše “Svet“…

98837_capture-20161024-140558

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.